Ingredients (4 people):
- 1 skiltelė česnako
- 160 g braškių
- 40 ml alyvuogių aliejaus
- 5 ml medaus (1 arbatinis šaukštelis)
- 5 ml garstyčių (1 arbatinis šaukštelis)
- 40 ml balzaminio acto
- Druskos ir pipirų
- Salotų asorti (lapinės salotos, gražgarstės, špinatų lapeliai)
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 0 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Į Turbo Chef smulkintuvą suberkite braškes, česnako skiltelę ir viską susmulkinkite.
-
Gautą masę supilkite į EZ Shaker plaktuvą, ten pat supilkite alyvuogių aliejų, balzaminį actą, medų, garstyčias, cukrų ir druską.
Gerai suplakite.
Naudodami Salotų džiovyklę, nuplaukite ir nusausinkite salotų lapelius.
-
Suberkite salotų lapelius į norimą indą, užpilkite braškių užpilu ir papuoškite keliomis supjaustytomis braškėmis.
Additional Note: