Ingredients (8 people):
- 1 kg maltos lašišos (be odos)
- 1 ryšelis krapų (susmulkintų)
- 30 ml laiškinių česnakų (susmulkintų) (±2 valg. š.)
- Druska ir pipirai pagal skonį
- 15 ml alyvuogių aliejaus kepimui (±1 valg. š.)
- Avokadų majonezas
- 3 kalendros šakelės
- 1 didelis sunokęs avokadas
- 75 g majonezo (±⅓ puodelio)
- 1/2 žaliosios citrinos (sulčių)
- Druskos ir pipirų
- Patiekimui:
- Mėsainių bandelės, pjaustytas raudonasis svogūnas, pjaustytas agurkas, salotos...
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 20 min.
Standing time: 5 min.
Difficulty: easy
Preparation:
Sudėkite maltą lašišą, krapus, laiškinius česnakus, druską ir pipirus į vidutinio dydžio dubenį ir gerai išmaišykite.
Padalinkite masę į 8 vienodos formos ir dydžio paplotėlius ir suspauskite mėsainių presu.
Į didelę keptuvę įpilkite aliejaus ir įkaitinkite ant vidutinio kaitrumo liepsnos. Aliejui įkaitus, sudėkite paplotėlius ir kepkite po 3-4 min. iš abiejų pusių, kol iškeps (vidinė temperatūra turėtų būti 63 °C).
Išimkite paplotėlius iš keptuvės ir palikite pastovėti 5 min. prieš patiekiant.
Tuo tarpu SuperSonic Chopper aukštajame su ašmenimis susmulkinkite kalendrą. Išimkite ašmenis ir įstatykite plaktuvo priedą. Sudėkite avokadų majonezui skirtus ingredientus, uždenkite ir traukite virvelę, kol gausite vienalytę masę.
Patiekite paplotėlius mėsainių bandelėse su avokadų majonezu ir pageidaujamais priedais.
Additional Note: