Ingredients (12 PORCIJOMS):
- 250 g sausainių ar pilnagrūdžių sausainių
- 150 g sviesto (lydyto)
- 250 g šokoladinio lazdynų riešutų kremo (lydyto)
- 400 g kreminio sūrio (minkšto)
- 30 g cukraus pudros
- 1 žiupsnelis druskos Patiekimui (nebūtinai)
- Šviežių uogų, šokolado drožlių, kepintų lazdyno riešutų
Preparation time: 15 min.
Cooking time: 0 min.
Standing time: 2 h
Difficulty: average
Preparation:
Sudėkite sausainius ir lydytą sviestą į SuperSonic Chopper Extra. Susmulkinkite iki trupinių.
Suformuokite pagrindą iš trupinių silikoninėje stačiakampėje kepimo formoje. Padėkite į šaldytuvą, kad pagrindas sukietėtų.
Į maišymo dubenį sudėkite lydytą šokoladinį lazdyno riešutų kremą, minkštą kreminį sūrį, cukraus pudrą ir druską. Išmaišykite iki vientisos masės.
Supilkite sūrio pyrago masę į silikoninę stačiakampę formą ant trupinių pagrindo. Mentele sulyginkite pyrago viršų. Įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms arba kol sustings.
Atsargiai išimkite pyragą iš formos į serviravimo padėklą. Supjaustykite ir patiekite apibarstytą šokolado drožlėmis, smulkintais kepintais lazdyno riešutais ir šviežiomis uogomis.
Additional Note: