Skip to content
Back to Recipes

ORKAITĖJE KEPTOS MORKOS

ORKAITĖJE KEPTOS MORKOS

Ingredients (4 people):

INGREDIENTAI (4 PORC.):

- 7 didelės morkos

- 2 valg.š. alyvuogių aliejaus

- 1 arb.š. raudonėlio

PESTO PADAŽAS:

- 10 g baziliko lapelių (1 sauja)

- 20 g parmezano

- 50 ml alyvuogių aliejaus

- 20 g kedro riešutų

- 1 skiltelė česnako

- Druskos ir pipirų

- 100 g feta sūrio papuošimui

(galima nedėti)

Preparation time: 15 min.

Cooking time: 15 min.

Difficulty: easy

Preparation:

1. Supjaustykite morkas

pailgais gabalėliais, naudodami

FusionMaster Chef Press antgalį.

Sumaišykite jas su alyvuogių

aliejumi ir raudonėliu bei sudėkite

į UltraPro 2 l. Kepkite be dangčio

apie 15 min. 200 °C temperatūroje.

2. Sudėkite visus ingredientus

pesto padažui į Mažąjį Turbo Chef

ir viską susmulkinkite.

3. Uždėkite pesto padažą ant

iškeptų morkų ir papuoškite feta

sūriu.