Ingredients (4 people):
- 8 bulvės
- 200 g žaliųjų pupelių
- 2 skardinės tuno
- 1 salotų galvutė
- 2 raudonieji svogūnai
- 20 juodųjų arba žaliųjų alyvuogių
- 4 - 8 pomidorai
- 4 virti kiaušiniai
- Ančiuviai (galima nedėti)
- Padažas:
- 1 ryšulėlis petražolių
- 2 valg. š. citrinų sulčių
- 2 valg. š. raudonojo vyno acto
- 8 valg. š. alyvuogių
- 1 valg. š. garstyčių
- Druska ir pipirai
Preparation time: 10 min.
Cooking time: 22 min.
Difficulty: average
Preparation:
Įpilkite 400 ml vandens į MicroGourmet vandens indą, perpjaukite bulves per pusę, sudėkite ant garintuvo pagrindo, uždenkite dangtį ir gaminkite 6 min. Išimkite iš mikrobangų krosnelės, suberkite pupeles ant skylėtojo padėklo, uždenkite dangtį ir gaminkite dar 16 min.
Leiskite 5 min. pastovėti.
Nuplaukite ir nusausinkite salotas Spinning Chef kombaine daržovėms nusausinti. Sudėkite į dubenį visus ingredientus, išskyrus kiaušinius.
Mažajame Turbo Chef susmulkinkite petražoles ir suplakite visus padažo ingredientus Greitkratyje 500 ml.
Užpilkite salotas padažu, papuoškite kiaušiniais ir, jei norite, ančiuviais. Patiekite su rupia duona.
Patarimas:
Ančiuvius galite sukapoti ir įmaišyti į salotas. Tuną galima pakeisti vištiena.